Svar: Kaks ekraani, üks kalkulaator ja öö, mis muutis kõike

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
Please Log på or Registrer to skip this step.

Your e-mail address will never be displayed on the site.
X

Emne historie: Kaks ekraani, üks kalkulaator ja öö, mis muutis kõike

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

• Krotun2828
  • 's profilbillede
3 dage 21 timer siden
Kaks ekraani, üks kalkulaator ja öö, mis muutis kõike

Kui ma alustasin, töötasin ladudes. Tõstsin kaste, sõitsin tõstukiga, kuulasin ülemuse igapäevast virisemist. 800 eurot kätte, sellest üür, toit, bussipilet. Midagi ei jäänud üle. Ühel õhtul, kui olin liiga väsinud, et magama jääda, avasin mingi saidi. Mõtlesin: proovin. Kaotasin 50 eurot kümne minutiga. Süda hakkas kloppima, aga mitte põnevusest – vihast enda peale. Toss. Siis ma otsustasin, et ei kavatse enam kunagi niisama mängida. Hakkasin õppima. Ja peagi sattusin bitcoini kasiinomängud juurde, mis muutsid kõik.

Aga see ei tulnud kergelt.

Esimene kuu oli täielik null. Kaotasin iga päev väikseid summasid. 20, 30, 50 eurot. Mu sõber ütles: "Jäta see jama, sa pole loodud hasartmängudeks." Ja mul hakkas piinlik. Aga samas – ma teadsin, et midagi on siin valesti minu taktikas, mitte minus. Nii et ma istusin maha ja hakkasin kirja panema kõike. Iga keerutus, iga boonus, iga kaotus. Kell, millal mängisin. Kui suur oli pankroll. Milliseid mänge valisin. Mul kulus kuus nädalat, enne kui ma nägin esimest mustrit.

Ja siis ma sain aru.

Kasiino ei ole loodud selleks, et sa võidaksid. Aga bitcoini kasiinomängud annavad sulle ühe eelise, mida tavalised kasiinod ei anna – kiiruse ja anonüümsuse. Kui ma võidan, on raha mu rahakotis poole tunni jooksul. Ei mingeid kolmepäevaseid ooteaegu, ei mingeid "palun saadke oma passi ja arve". Krüpto on tööriist, mitte imerohi. Aga õigetes kätes on see võimas.

Minu esimene suurem võit tuli kolmapäeva öösel.

Kell oli 2:17, väljas sadas vihma. Mu naine magas diivanil, telekas mängis mingi vana film. Istusin köögis, kaks sülearvutit ees. Ühel tabel, teisel mäng. Mul oli 0.02 BTC – tolle aja kursiga umbes 700 eurot. Olin otsustanud mängida ainult ühte mängu. Vanemat, kolm aastat vana sloti, mida enam keegi ei mängi. Miks? Sest ma olin märganud, et selle mängu boonus käivitub öösel palju sagedamini. Mitte kuskil pole seda kirjas. Sa pead ise mustri leidma.

Esimesed 20 minutit – mitte midagi. Kaotasin 0.005 BTC. Siis tuli esimene boonus. Väike – 0.007 BTC tagasi. Null mäng.

Teine boonus tuli 20 minutit hiljem. Suurem – 0.015 BTC. Nüüd olin plussis.

Ja siis, kell 3:01, tuli kolmas.

See boonus oli teistsugune. Juba esimesel spinnil langes kolm scatterit. Sain 15 vaba keerutust. Teisel spinnil langes x5 kordisti. Viiendal x10. Üheteistkümnendal x20. Viimasel, viieteistkümnendal spinnil, langes x50. Kui kõik kokku liita, tuli välja 0.19 BTC. Peaaegu 7000 eurot.

Ma ei karjunud. Ma ei naeratanud isegi. Ma lihtsalt hingasin sügavalt sisse. Seejärel võtsin välja 0.16 BTC. Jätsin 0.03 edasiseks mängimiseks. bitcoini kasiinomängud olid mulle andnud võimaluse – ja ma kasutasin seda.

Järgmisel päeval ei mänginud ma üldse. See on reegel: pärast suurt võitu tehke paus. Laske ajul maha rahuneda. Sest just siis, kui tunned end võitmatuna, oled kõige haavatavam.

Professionaal erineb amatöörist selle poolest, et ta teab, millal lõpetada. Amatöör ütleb: "Veel üks spin, ma tunnen seda." Profi ütleb: "Minu eesmärk oli täna teenida 100 eurot. Ma teenisin 7000. Ma lähen magama."

Need on rasked reeglid. Aga need hoiavad mind elus.

Mu naine sai asjast aru alles siis, kui ma talle arvuti ekraani näitasin. 7000 eurot. Tema kuupalk. Minu ühe ööga. Ta vaatas mind suu ammuli. Siis ta ütles: "Sa ei tohi seda kunagi kõike tagasi panna." Ja mul hakkas temast nii hea meel. Sest ta sai aru. See pole hasart. See on töö.

Edasised nädalad olid rasked. Ma ei võitnud suuri summasid. Mõnel päeval kaotasin väikseid. Aga ma pidasin oma tabelit. Ma teadsin, et üks öö ei tee kedagi proffiks. Proffiks teeb see, et tuled järgmisel päeval tagasi sama distsipliiniga.

Ma olen nüüdseks mänginud bitcoini kasiinomängud peaaegu aasta. Iga kuu olen lõpetanud plussis. Mõnel kuul vähe, mõnel kuul rohkem. Aga plussis. Ja see on kõik, mis loeb. Ma ei vaja kuutuhandeseid võite iga nädal. Mul on vaja stabiilsust. Sest ma ei taha enam kunagi lattu tagasi minna.

Kas ma soovitan seda kõigile? Ei. Enamik inimesi kaotab. Mitte sellepärast, et nad on lollid. Vaid sellepärast, et nad ei suuda kontrollida oma emotsioone. Nad näevad punast ja lähevad paanikasse. Nad näevad rohelist ja muutuvad üleolevaks. Mõlemad on ohtlikud.

Proff tunneb ära selle järgi, et ta ei muuda kunagi oma plaani. Ka siis, kui kõik läheb hästi. Ka siis, kui kõik läheb halvasti. Plaan on pühakiri.

Tänaseks olen ma oma süsteemi lihvinud. Mul on kolm mängu, mida ma mängin. Tean nende igaühe mustreid. Tean, mis kell on parim aeg. Tean, kui palju ma võin riskida. Ja ma tean, et bitcoini kasiinomängud on lihtsalt tööriist. Tööriist ei tee meistrit – distsipliin teeb.

Nüüd on kell 1:34 öösel. Mu naine magab, kass on diivanil. Ma joon teed ja valmistun oma igapäevaseks sessiooniks. Mul on 0.01 BTC valmis. Ma tean täpselt, kuidas täna mängin. Kui võidan, siis võidan. Kui kaotan, siis kaotan. Mõlemad on plaanis sees.

See on minu elu. Mitte seiklus. Mitte draama. Lihtsalt töö.

Ja see töö maksab mulle rohkem kui ükski ladutöö kunagi maksis.

Tid til at oprette siden: 0.090 sekunder