Svar: Profi käsi ei värise

Bemærk: da du posterer som en 'Gæst', kan du ikke efterfølgende redigere beskeden eller slette det
Please Log på or Registrer to skip this step.

Your e-mail address will never be displayed on the site.
X

Emne historie: Profi käsi ei värise

Maks. visning af den sidste 6 indlæg - (Sidste indlæg først)

• Krotun2828
  • 's profilbillede
5 dage 3 minutter siden
Profi käsi ei värise

Mina olen professionaalne mängija. See pole mingi uhkeldamine ega väljamõeldis, see on lihtsalt fakt, nagu see, et hommikul tõuseb päike või et pangast võetud laenu peab tagasi maksma. Kui teised näevad kasiinos lõõgastumist või närvikõdi, siis mina näen tööriista. Tööriista, millega tuleb osavalt ümber käia. Ma tean iga mängu reegleid paremini kui mõni krupjee, ma oskan lugeda mustreid ja ma tean, millal on õige aeg lauast tõusta. See ei ole õnnemäng, see on matemaatika, psühholoogia ja närvikava kombinatsioon. Ja just seepärast ma alati ütlen oma uutele "kolleegidele", et kui sa tahad sellest elada, siis unusta unistused ja võta kalkulaator. Minu puhul on see nii sügaval veres, et isegi kui ma lähen poodi leiba ostma, siis ma arvutan automaatselt välja, milline kassa annab parima "võidutõenäosuse" kiirema teeninduse näol. Aga muidugi, päris kasiino on hoopis teine tase. Ja siin, Eestis, on minu lemmikplatvorm, kus ma tunnen ennast nagu kodus, see on Vavada Baltic .

Ma alustasin oma teekonda umbes kümme aastat tagasi, kui ma töötasin veel tavalises kontoris. Istusin kabiinis, vahtisin ekraani ja tegin asju, mida võis teha igaüks. Tundsin, et mu ajud lihtsalt roostetavad. Siis ühel õhtul, puhkuselt naastes, sattusin ma ühe vana sõbraga kaarte mängima. Ta oli just tulnud välismaalt ja rääkis, et elab ära pokkerist. Ma naersin talle näkku. Aga ta oli täiesti tõsine. Ta rääkis tõenäosustest, panuste suurustest, psühholoogilistest võtetest. Ma kuulasin ja tundsin, kuidas miski minus ärkab. Juba järgmisel päeval hakkasin ma lugema kõike, mis kättesaadav oli. Ma õppisin blackjacki strateegiaid pähe nagu luuletusi. Ma harjutasin ruletti nii, et teadsin iga numbri asukohta suletud silmadega. Ma teadsin, et see on minu tee. Ja kui ma esimest korda sisenesin digimaailma, siis ma otsisin just seda kohta, kus tundub professionaalne õhkkond. Ma leidsin Vavada Baltic ja esimene asi, mis mind võlus, oli läbipaistvus. Mitte mingit udujuttu, kõik reeglid olid selged, boonused olid reaalsed, mitte mingid näivad kinnimängimise tingimused. Seal ma teadsin, et mul on võimalus näidata, mis asi on tõeline mäng.

Esimene kuu oli aga raske. Ma ei valeta. Ma olin kogenud, aga veebikeskkond on natuke teine. Sul ei ole vastast näha, sa ei tunne seda õhku. Sa pead toetuma ainult numbritele ja oma sisemisele kellale. Ma kaotasin paar korda rohkem, kui olin planeerinud. See polnud krahh, aga see oli tõsine äratus. Mul tekkis isegi mõte, et äkki ma olen ülehinnanud oma võimeid. Aga ma teadsin, et professionaal ei nuta kaotuste üle, ta analüüsib neid. Ma hakkasin pidama päevikut. Iga panus, iga kaart, iga keerutus. Ma märkisin üles oma emotsionaalse seisundi, väsimuse, isegi selle, mida ma enne mängu sõin. See kõik mõjutab otsuseid. Ma tegin vead ja ma õppisin nendest. Ja siis, umbes teise kuu alguses, hakkas ratas pöörama minu kasuks. Ma leidsin oma rütmi. Ma hakkasin kasutama boonuseid mitte nii, nagu kasiino loodab, vaid nii, nagu mina tahan. Ma teadsin, et iga boonus on tegelikult kasiino investeering minusse, ja minu ülesanne on tagada, et see investeering oleks kahjumlik. Just siis, kui ma hakkasin tundma, et see keskkond on minu oma, siis ma tegin oma esimese tõeliselt suure võidu. See ei olnud jackpot miljonites, aga see oli summa, mis võrdus minu kolme kuu palgaga. Ma mäletan, et ma ei hüpanud ega karjunud. Ma lihtsalt vaatasin ekraani, hingasin sügavalt sisse ja naeratasin. See oli kinnituse hetk. See oli tõestus, et minu süsteem töötab. Ja kõik see juhtus just sellel saidil, Vavada Baltic, mis oli muutunud minu virtuaalseks kontoriks.

Aga eks igaüks meist teab, et professionaalne mäng ei tähenda ainult võitmist. See tähendab ka kaotuste haldamist. Ma olen õppinud, et kõige ohtlikum vaenlane pole mitte krupjee ega isegi mitte mänguautomaat, vaid sinu enda üleolekutunne. Kui sa hakkad uskuma, et sa oled võitmatu, oled sa juba kaotanud. Mul on olnud päevi, mil ma tundsin, et iga mu otsus on vale. Need on hetked, mil tõeline professionaal eristub amatöörist. Amatöör kaotab pea ja hakkab kaotusi taga ajama. Mina võtan pausi. Ma lähen koju, joon kohvi, vaatan mõne filmi ja tulen tagasi värske peaga. Ma tean, et statistika on minu poolel, aga ainult siis, kui ma mängin mõistusega. Ma olen õppinud võtma kaotusi kui "üüri" maksmist selle eest, et ma saan mängida. See kõlab kummaliselt, aga see töötab. Ma panen kõrvale teatud summa, mis on minu "palgafond", ja ma ei ületa seda kunagi. Samamoodi nagu ma ei kuluta kogu palka esimesel päeval poes. See distsipliin on toonud mulle rohkem raha kui ükski õnnetu juhus.

Tegelikult on kõige naljakamad hetked olnud just need, kus ma olen mänginud mitte raha, vaid "pinge" pärast. Näiteks kui ma olen juba saavutanud oma päevaeesmärgi, siis ma vahel luban endale väikese "lõdva" mängu, kus ma panustan vaid sente. See on nagu puhkus. Ja just siis tulevad kõige naljakamad situatsioonid. Mängin ruletti, panen väikese summa numbrile 7, sest see on mu sünnipäev, ja mõtlen: "Oh, mine või kuradile." Ja siis kuulikene... kukub täpselt 7. Ma naeran nagu väike laps, sest see ei too mulle suurt raha, aga see toob mulle rõõmu. See on see magus hetk, mis tuletab meelde, miks ma üldse selle teekonna alustasin. Mitte ainult raha pärast, vaid ka selle terava mõnu pärast, mida tunned siis, kui su arvutus läheb täppi. Ja tead, mis on kõige parem? See tunne, et ma ei võlgne kellelegi midagi. Ma ei sõltu ülemusest, ma ei sõltu konjunktuurist. Ma sõltun ainult iseendast ja oma oskusest. See on vabadus, mida ükski tavaline töö ei suuda pakkuda.

Muidugi, mu sõbrad suhtuvad minusse vahel kui seiklejasse. Nad ei mõista, kuidas ma saan nii rahulikult vaadata, kui ekraanil olevad numbrid muutuvad. Aga ma olen neile seletanud oma põhimõtet: see on nagu börs, ainult kiirem. Ja nagu iga professionaalne investor, ma hajutan riske. Ma ei pane kõike ühele kaardile, ma ei mängi kogu aeg ainult pokkerit või ainult automaate. Ma vahetan mänge, otsin nõrkusi, otsin uusi võimalusi. Ja Vavada Baltic on just see platvorm, mis annab mulle kõik vahendid selleks. Neil on lai valik, hea tarkvara, kiire väljamakse. Mulle meeldib, et ma ei pea ootama nädalaid oma raha, vaid ma saan selle kätte mõne tunniga. See on professionaali jaoks hädavajalik, sest aeg on raha. Kui ma pean ootama oma võitu, siis see tähendab, et ma kaotan potentsiaalseid tulevasi võite. Ma olen isegi hakanud kasutama nende mobiilirakendust, kui ma olen reisil. See on uskumatu, et ma saan oma "tööd" teha bussis või kohvikus. See on tulevik.

Täna hommikul, enne seda kui ma istusin seda lugu kirjutama, tegin ma oma hommikuse sessiooni. Alustasin blackjackiga, see on minu lemmik, sest seal on kõige väiksem majaeelis, kui sa oskad lugeda. Ma tegin paar kaotust, aga ma teadsin, et see on osa plaanist. Siis ma vahetasin mängu ja läksin ühele automängule, mille matemaatilist mudelit ma olin eelmisel õhtul analüüsinud. Ma teadsin, et teoreetiliselt peaks see teatud aja jooksul andma teatud protsendi. Ja nii see läks. Lõpetasin plussis, täpselt nii, nagu ma olin planeerinud. Ei mingit üllatust, ei mingit draamat. Lihtsalt hea, rahulik tunne, et su töö on tehtud. Ma võtsin oma võidu välja ja maksin sellega ühe arve. See on mu elu reaalsus. Ma ei unista miljonitest, ma unistan stabiilsusest. Ja seda stabiilsust ma leian siit. Vavada Baltic on minu tööriist, minu partner ja minu lahinguväli kõik ühes.

Nii et kui keegi küsib minult, kas kasiinos on võimalik elada, siis ma vastan: jah, aga ainult siis, kui sa tuled sinna professionaalina, mitte unistajana. Õpi reegleid, õpi ennast, õpi oma piire. Ja kui sa leiad endale õige koha, siis see pole enam hasartmäng, see on lihtsalt... töö. Töö, mis toob rahulolu. Ma vaatan tagasi oma teekonnale ja naeratan, sest ma tean, et olen teinud õige valiku. Mul on oma strateegiad, oma rutiinid ja oma kogemus. Ja ma olen tänulik, et leidsin just selle platvormi, mis sobib minu stiiliga. Homme on uus päev ja uus võimalus. Ma lähen magama rahulikult, sest ma tean, et olen teinud kõik, mis minu võimuses. Ja see ongi kõige tähtsam.

Tid til at oprette siden: 0.095 sekunder